• Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord o16 in het forum Feyenoord Academy 2 weken, 2 dagen geleden

  Heb je nog op Zechiel en Candelaria gelet? Die laatste heeft zich heel goed ontwikkeld vind ik. En Zechiel staat de laatste tijd ineens vaak op het scorebord.

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord O13 in het forum Feyenoord Academy 2 weken, 2 dagen geleden

  Bedankt voor de info weer. Ik ben benieuwd of Jaden De Guzman goed speelde. En Diego Rambocus?

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord o16 in het forum Feyenoord Academy 2 maanden, 1 week geleden

  Keeper Willem de Groot en Antoni Milambo zijn doorgeschoven vanuit de o14. Nigel Marengo komt over van Amsterdamse amateurs. Het team levert met Bogarde, Ourhris en El Moussaoui verder heel fors in.

  Dekker
  Oetoehghanal
  Van der Linden
  Zechiel
  Candelaria
  Felicia
  Skyum
  Milambo
  Van Lunteren
  Van der Heijden
  De Groot
  De Blok
  Groen
  Rais
  Van Tol
  Van…[Lees meer]

 • Dos Santos
  El Moussaoui
  Benita
  ’t Zand
  Hokke
  Veenvliet
  Wensink
  Bogarde
  Zouan
  Van Veldhoven
  Pak

  wissels: Remie, Bontje, Van der Veldt, Christoffel, Hartjes, Van Houwelingen, Deurloo, Tearr. Optioneel nog Gio-Renys Felicia en Jayden Candelaria die vanuit 016 kunnen worden doorgeschoven.

  Dit team werd onder Dennis te Braak met groot gemak kampioen.…[Lees meer]

 • De O15 voor het seizoen 2019/2020 wordt een leuk elftal. Afgelopen seizoen werden de hoge verwachtingen qua prestaties niet waargemaakt. Toch hebben spekers zich individueel goed ontwikkeld zoals Milambo en Kleijn.

  Creatieve middenvelder Speksnijder zijn we kwijtgeraakt aan 020. Daar is international Fabiano Rust voor teruggekomen. Een lange…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord O14 in het forum Feyenoord Academy 4 maanden, 1 week geleden

  Onder 14 krijgt er een paar lange gasten bij. Was nodig ook. Daar schortte het dit seizoen voor een deel aan. Voorin ook de nodige klasse toegevoegd met Redmond, Raap en Roeland van ADO en NEC. Hopen dat spelers als Ulutas, Van Persie, Hiwat (fysiek) nog wat stappen maken. Met Appiah en De Ruijter heeft dit team met name achterin nog best wat…[Lees meer]

 • Zelden zo genoten van Feyenoord, geweldige dag. Zo onverwachts. Gefeliciteerd allemaal.

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord o16 in het forum Feyenoord Academy 9 maanden geleden

  Klopt ja, dit team ontwikkelt zich heel goed.Wereld van verschil met de eerste weken. Spelers als ‘T Zand, Veenvliet en Tearr, vd Veldt maken goede stappen. Oulad en Benita waren gelijk al ingedeeld bij o17, daar zijn Berete en Owusu aan toegevoegd. De 2003 lichting ziet er al met al best prima uit.

 • Hier ben ik het echt niet mee eens. Het gaat naar behoren met de jeugd, maar de onder 13 is wel echt een zorgenkindje en enorm kwalijk dat ze het komende half jaar niet op het hoogste niveau zullen uitkomen. Daar moet worden ingegrepen, dit is echt mis gegaan het afgelopen half jaar.

  Dat Sparta en Vitesse ons ‘inhalen’ is regelrechte onzin.…[Lees meer]

 • Gaat best goed met de opleiding dit jaar. Paar jongens die echt lekker bezig zijn: Benita, Bannis, Azarkan, El Moussaoui, Bogarde, Ket, Troost, Van der Sloot.

  Resultaten van o17 zijn verrassend goed, valt erg mee. o15, o14, o17 en o19 doen mee om de titel. Bij o16 is AZ nagenoeg onverslaanbaar. (Wij de enigen die niet verloren). O13 is wel heel…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 12 maanden geleden

  Feyenoord speelde erg ยดhoogยด en dan krijg je achterin 1 op 1 situaties. Daar kwamen ze aardig uit maar die Berger twijfelde bij uitkomen en kan inderdaad niets met een bal. Die is totaal niet geschikt voor het spel van Feyenoord. Meende ook dat Dekker altijd de eerste keeper was in dit elftal, is nu geblesseerd misschien?

  Verder zijn Bogarde en E…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 12 maanden geleden

  Ik heb ook gekeken vanmiddag. Met de term werkvoetbal ben ik het niet helemaal eens. Ajax heeft een fysiek sterker elftal met snelle en handige jongens voorin. Feyenoord nam het nodige risico met een aanvallende instelling. Maar Ajax wist daar maar weinig mee te doen. Er werd door ons bij vlagen best goed gecombineerd, maar op het middenveld…[Lees meer]

 • Qua resultaten is Feyenoord Academy aan de beterende hand.

  De o16 heeft een paar dikke overwinningen geboekt (0-9 en 5-1), o17 blijft heel steady winnen zonder achterin veel weg te geven. O14 heeft zich goed herpakt na een eerste nederlaag in ruim een jaar en heeft Slory ook weer terug.

  o14 en o19 moeten toch echt om de titel spelen. o17 doet…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 1 jaar geleden

  Bogarde en Van Lunteren waren volgens mij met o16 mee later die middag. Skyum inderdaad nog steeds niet op het veld. Moet wachten op de juiste papieren… Jaden Slory bij o14 wel weer terug, en gelijk 2 goede goals.

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Waar is Willem! in het forum Feyenoord Community 1 jaar geleden

  Ik mis die knakker ook.

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord o16 in het forum Feyenoord Academy 1 jaar geleden

  Tegen Ajax gingen ze ook hard de boot in, 0-3 op eigen veld. Afgelopen weekend dan ineens een 0-9 overwinning bij ADO, dat de week ervoor Ajax op een gelijkspel hield en meer punten heeft dan Feyenoord. Absurd. Heb het zelf niet gezien, maar hoorde dat Berete geweldig speelde en een stuk of 5 assists had gegeven.

  Ben in dit elftal ook wel…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 1 jaar geleden

  Het gaat met vallen en opstaan. Dit weekend weer een verlies helaas. Het positieve is dat de nieuwe spits El Moussauoui zich heel goed ontwikkelt, net als Van Lunteren. Candelaria en Zechiel lijken nog niet gelijk iets toe te voegen. Het blijft ondanks de magere resultaten wel een groep met veel talent. Wat mij verbaast is dat Ourhris het wat…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 17 in het forum Feyenoord Academy 1 jaar geleden

  Ook bij Utrecht werd afgelopen weekend gewonnen door dit team. Ze staan nu 3e. Ik vind de resultaten van o17 tot nu toe erg meevallen. Oulad M Hand en Benita draaien heel goed mee. Benita doet op zijn 14e fysiek niet onder voor oudere jongens. Heeft ook genoeg snelheid. Erg veelbelovend, hoe hij zich aanpast aan dit niveau. Oulad M Hand heeft zijn…[Lees meer]

 • Thomassio reageerde in het onderwerp Rick Karsdorp in het forum Aankopen 1 jaar geleden

  Mochten we in de winter er nog bij zijn, zeker de moeite waard om een Karsdorp op te halen. Ik zou dan ook zeker kijken of we er voorin nog iets bij kunnen krijgen.

  Maar dat wordt een heel hels karwei.

  Ik zie dit Feyenoord met pijn en moeite met een fitte Van Persie wel de nodige punten binnenslepen in de komende 10 potjes tot de winterstop.…[Lees meer]

 • Het ging al een stuk beter met Jorgensen erbij, niet dat die zelf goed speelde overigens.

  Larsson en Botteghin speelden een goede wedstrijd. Ik hoop dat jongens als Berghuis nou ook eens hun vorm terugvinden. 16 punten uit 7 duels is niet slecht, maar we hebben nog geen wedstrijd goed gespeeld. Er zit veel meer in deze groep. Willem II heeft wat…[Lees meer]

 • Meer laden