• Richard Dombi reageerde in het onderwerp Yassin Ayoub in het forum Eerste Elftal 1 maand geleden

  Zal hem niet missen in ieder geval.

 • Richard Dombi heeft het onderwerp Róbert Boženík aangemaakt in het forum Aankopen 1 maand geleden

  Bijna binnen volgens Rijnmond en Kuiptalk. Niet te beoordelen op de filmpjes die voorbij kwamen, maar oogt wel als een type aanspeelpunt zoals Jorgensen dat ook is. Geeft ons misschien ook de optie om af en toe 4-4-2 te spelen.Hij schijnt door Arnesen naar voren te zijn gebracht, dus ik ben benieuwd. Ik vind het in elk geval positief dat Feyenoord…[Lees meer]

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Wouter Burger in het forum Feyenoord Academy 1 maand geleden

  Excelsior geworden. Geen slechte keuze met Moniz als trainer. Maar het zegt wel iets over de status van onze jeugdopleiding dat er geen eredivisieclubs serieus geïnteresseerd waren. Ajax en PSV kunnen met veel meer gemak hun jeugdspelers uitlenen aan subtoppers en middenmoters in de eredivisie.

 • Nu de nieuwjaarsreceptie aan het bekijken. Ik denk dat ik nog nooit zo’n slechte presentatie heb gezien, deze man praat ongelofelijk veel en zegt werkelijk niks noemenswaardig. Het liefst wil hij alle vragen ontwijken. Een complete aanfluiting, dit is gewoon gênant. In alles is zichtbaar dat Koevermans niet geschikt is.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Wielrennen in het forum Overige sporten 1 maand, 2 weken geleden

  Ontzettend veel zin in het nieuwe wielerseizoen. Vooral benieuwd naar de vorm van Dumoulin na z’n blessure, ik heb het idee dat hij het tijdrijden wat los gaat laten en zich meer zal richten op het explosieve klimwerk. Zal ook wel moeten met een Roglic die daar nu een voorsprong in heeft. Daarnaast ook benieuwd naar de ontwikkeling van Kelderman…[Lees meer]

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Feyenoord City in het forum Overig 1 maand, 2 weken geleden

  Hopelijk kan er snel een streep door dit project. Het amateurisme rondom dit project laat duidelijk zien dat het gedoemd is te mislukken. Zelfs de meest positieve voorstander moet toch inmiddels z’n bedenkingen hebben bij dit project.

  Wat mij betreft is een nieuw stadion nog steeds een optie, maar niet zoals het nu wordt aangepakt en ontworpen.…[Lees meer]

 • Ik blijf dit het grootste mysterie vinden van de Feyenoord jeugdopleiding/selectie. Alle jeugdkenners zijn het erover eens dat dit een speler is die Feyenoord 1 zou moeten kunnen halen. In alle meegespeelde oefenduels deed hij het goed of naar behoren (zeker niet minder dan Fer of Tapia). Waarom krijgt deze jongen toch telkens geen echte kans? Als…[Lees meer]

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Wouter Burger in het forum Feyenoord Academy 1 maand, 2 weken geleden

  Moet inderdaad aan z’n speelminuten komen. Nog steeds van overtuigd dat hij bij ons prima in de basis zou kunnen staan in plaats van Toornstra of Fer, maar hij moet nu echt gaan spelen. ADO lijkt me wel wat voor hem, een speler die Summerville kan lanceren.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Yassin Ayoub in het forum Eerste Elftal 1 maand, 2 weken geleden

  Zowel onder Gio, Stam en Advocaat niet geslaagd, dan ligt het echt aan de speler zelf (laat ik dat argument ook maar eens gebruiken).

 • Doet me te veel denken aan een rechtsbenige Nelom. Misschien nog kijken of het centraal iets is, maar anders door selecteren deze zomer.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Luis Sinisterra in het forum Eerste Elftal 1 maand, 2 weken geleden

  Afgelopen twee maanden was hij indrukwekkend als spits én als vleugelspeler, wat hebben we deze jongen onderschat zeg. Heerlijke aanvaller, met hoogst geslaagde aantal dribbels van de eredivisie aanvallers. Moet wel meer gaan scoren, dan gaan de Europese (sub)top clubs komen.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Marcos Senesi in het forum Eerste Elftal 1 maand, 2 weken geleden

  Voor de Europese top komt hij snelheid tekort en hij moet ook dat instappen afleren (kan alleen als je een snellere verdediger naast je hebt staan), maar dit is nu al by far onze beste verdediger. Ik zie hem uiteindelijk wel eindigen bij een Italiaanse of Spaanse subtopper. Nu nog een capabele verdediger er naast met snelheid.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Jens Toornstra in het forum Eerste Elftal 1 maand, 2 weken geleden

  Prima als ervaren 13e man, maar niet geschikt als basisspeler als je in de top 3 wilt eindigen. Komt handelingssnelheid tekort als wij in balbezit zijn en ik vind hem ook conditioneel achteruit gegaan. Ik heb het idee dat Kokcu veel meer afstanden aflegt dan Toornstra en dat ook nog eens koppelt aan een hogere creativiteit.

 • SCF010FR wrote:Feyenoord kennende hebben ze een lijstje waar alleen ene Henk Fraser op staat.

  Twee namen denk ik, Dirk Kuyt zal er ongetwijfeld ook op staan.

 • Roger Schmidt en Oscar García Junyent zijn momenteel beschikbaar, als je echt wilt aanhaken bij Ajax en PSV moet je zo’n trainer vastleggen. Twee gelouterde internationale toptrainers, spelen modern voetbal zoals Liverpool dat nu speelt. Alexander Zorniger is ook vrij, eveneens een tactisch sterke trainer met goede statistieken. Oscar Garcia en…[Lees meer]

 • Deze wedstrijd had zelfs Jaap Stam nog wel gewonnen. Benieuwd hoe Advocaat het straks neerzet tegen de Young Boys.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Jaap Stam in het forum Directie en staf 4 maanden geleden

  Dat de media een Ajax bias heeft is duidelijk, bijna altijd wel zo geweest. Je kan je ook niet aan de indruk onttrekken dat bepaalde journalisten het niet erg vinden dat Feyenoord zo blijft zwalken, die zien afhankelijk van de regio waaruit ze komen het liefst AZ, Twente of PSV als uitdager van Ajax.

  Maar realistisch gezien hebben we zelf ook…[Lees meer]

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Nieuwe trainer in het forum Directie en staf 4 maanden geleden

  John de Wolf en Cor Pot als assistenten. Wie verzint deze onzin.

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Wanbeleid in het forum Directie en staf 4 maanden geleden

  Dat verhaal over die scouting van Johan Derksen is overigens ook een grote grap. Je hoort ze nooit, af en toe worden er via de pers verhalen gelekt dat ze zogenaamd niet verantwoordelijk zijn voor de aankopen. Maar dan vraag je je toch af, what the fuck doen ze nog bij Feyenoord als er toch niet naar ze geluisterd wordt. Hoe weinig zelfrespect heb…[Lees meer]

 • Richard Dombi reageerde in het onderwerp Jaap Stam in het forum Directie en staf 4 maanden geleden

  Met die dwerg als interim kan je de jeugdopleiding wel opdoeken. Reken maar dat alles wat oud en ervaren is staat opgesteld zometeen. Ik geloof geen seconde dat Advocaat gaat bouwen aan een verjongd Feyenoord. Het zal op de eerste paar wedstrijden beter zijn dan onder Stam, maar qua voetbal gaan we terug naar de middeleeuwen.

 • Meer laden