• comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 17 in het forum Feyenoord Academy 2 weken, 4 dagen geleden

  Ik verwacht van der Veldt wel basis eigenlijk. Maar wie van de centrale (Zouan, Bogarde of Wensink) het slachtoffer wordt… Bogarde speelde bij O16 vaak cvm, misschien is dat nog een optie. Het middenveld met ’t Zand en Hokke aanvallend. Daarachter Bogarde is misschien nog wat teveel van het goede voor dit jaar.

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Wouter Burger in het forum Feyenoord Academy 3 weken, 1 dag geleden

  Zijn huidige ontwikkeling is voor mij ook een beetje een veraassing. Heeft meer overzicht en is verdedigend een stuk stabieler dan de afgelopen seizoenen bij de jeugd (waarin ie ook best een paar aardige potjes had overigens). Misschien dat Feyenoord zelf ook een beetje onder de indruk is en al middenvelders had gehaald voordat Burger zo…[Lees meer]

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Wouter Burger in het forum Feyenoord Academy 3 weken, 1 dag geleden

  Zijn huidige ontwikkeling is voor mij ook een beetje een veraassing. Heeft meer overzicht en is verdedigend een stuk stabieler dan de afgelopen seizoenen bij de jeugd (waarin ie ook best een paar aardige potjes had overigens). Misschien dat Feyenoord zelf ook een beetje onder de indruk is en al middenvelders had gehaald voordat Burger zo…[Lees meer]

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 2 maanden geleden

  Was de speler met rugnummer 8 toevallig de proefspeler? De stream was erg vaag, maar hij kwam me niet bekend voor. Vond Zechiel ook eindelijk wat beter spelen van het weekend, terwijl Candelaria juist een aantal keer makkelijk gepasseerd werd. Verder el Moussaoui uiteraard weer een van de betere. Beresterk en kan ook wat met de bal. Rais vond ik…[Lees meer]

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 2 maanden geleden

  Ik heb niet alles gezien, maar de wedstrijden worden allemaal gesteamd.

  https://marveldtournament.com/livestream

  Tegen AZ vond ik het matig, was AZ de betere. Tegen PSG was het overtuigend, maar die hebben alle wedstrijden verloren. Dus tegen Barca nu is een mooie krachtmeting.

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord O14 in het forum Feyenoord Academy 2 maanden, 1 week geleden

  Dat zal wel te maken hebben met het samenwerkingsverband tussen de Spangenaren en de hoofdstedelingen.

  Tweede seizoenshelft wel belangrijke resultaten gehaald, anders had O14 volgend jaar niet op het hoogste niveau gespeeld. Dat was wel even een klap geweest. Nu alle vertrouwen dat dit team het rechttrekt de komende jaren.

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord O14 in het forum Feyenoord Academy 2 maanden, 2 weken geleden

  Feyenoord is duidelijk niet tevreden over de O13 lichting. Toch vrij uniek dat er 8 nieuwe jeugdspelers voor 1 team bij komen. Ik ben benieuwd wat het wordt! Er zitten wel een aantal spitsen tussen, dus van Persie jr. gaat een lastig jaar tegemoet vrees ik. Ik ben erg benieuwd naar het team aankomend seizoen in ieder geval!

 • Wat de gedachte achter het contract van Huijgen is, is mij ook een raadsel trouwens… Die moet doorschuiven vanuit de O19, maar waarheen? Lijkt me niet dat die ook nog eens naar Dordt gaat.. Dan krijgt Dordt gewoon onze afdankertjes die het niet gaan redden.

 • Eens met Richard Dombi. Het is ook vooral dat nog een jaar O19 geen toegevoegde waarde meer heeft. Wellicht voor Bannis nog wel, maar voor de andere zeker niet. Geertruida, Kokcu, El Bouchataoui moeten ook al naar de senioren, daar MOET dus de keuze voor worden gemaakt. Wellicht Burger, Azarkan en/of Toure nog verhuren aan Dordrecht?

  Wat mij…[Lees meer]

 • jager wrote:Feyenoord O17 heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld. Laten we niet hopen dat nu binnen een week het vertrek van Owusu en Van der Zeeuw wordt bekendgemaakt…..

  Van der Zeeuw blijft sowieso, hopelijk Owusu ook. Hopelijk wordt dat volgend jaar het centrale duo bij O19 en zit Hendriks bij de selectie.

  Verder is het wel duidelijk dat F…[Lees meer]

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord o16 in het forum Feyenoord Academy 3 maanden, 1 week geleden

  Zeer tevreden over de ontwikkeling van dit team. Het lijkt erop dat we er een goede jeugdtrainer bij hebben met te Braak. Hopelijk kan hij volgend seizoen de jongens ook zo ontwikkelen, want dan komen jongens als Ourhris, Ket en Felicia bij hem.

  Wat het extra knap maakt is dat heel veel jongens doorgeschoven zijn. Owusu, Berete en Oulad M’Hand…[Lees meer]

 • Vooral ook omdat het totaal onnodig was.. Eerste helft was het niet sprankelend maar wel gewoon onder controle. Tweede helft werd het steeds paniekeriger. Bij dit soort elftallen moet ook nodig doorgeselecteerd worden overigens. Volgend jaar gaan jongens als Lewis en ten Hove naar Dordrecht. Wie help je daar nou mee? Tot nu toe Zwarts, Schuurman…[Lees meer]

 • Overigens schijnt die spits van ADO die gehaald is vrij goed te zijn. Nu maar hopen dat hij niet Zirkzee maar Bannis achterna gaat:)

 • Vorig jaar hebben heel veel jongens een contract gehad waarbij je af kunt vragen waarom. Vicario, vd Kust, Smeulers, de Mooij, Evora (zelfs nog verlengd), van Leeuwen, van Mullem…Allemaal omdat het jong team een serieus eigen team moest worden. Vervolgens stopt dit ‘project’ na een half jaar en zit je met een hele berg matige spelers.…[Lees meer]

 • Troost nu 2 weken op rij aardige blunders.. Het was tot nu toe een zeer stabiele keeper. Jammer, maar hopelijk wordt ie er alleen maar sterker van. Tot een maandje geleden stond de verdediging sowieso wat beter.

 • comeonfr reageerde in het onderwerp Feyenoord onder 15 in het forum Feyenoord Academy 10 maanden geleden

  Vooral de opbouw is echt te matig. Berger kan niet ver uittrappen, waardoor kort spelen eigenlijk de enige optie is. Bogarde kan zich wel onder druk uitvoetballen, maar alle andere verdedigers hebben daar meer moeite mee. Candelaria valt mij juist een beetje tegen eerlijk gezegd. Hij had gisteren een goede snelle en technische speler tegenover…[Lees meer]

 • Bogarde, Lentze en Oetoehganal(die laatste twee vind ik nog niet echt overtuigen dit seizoen) mochten mee met O16 idd.

  Zonde hoor van Skyum, ben benieuwd naar hem.

 • En wanneer kunnen we Skyum verwachten? Heeft nog geen minuut gemaakt, wat toch jammer is.

 • Gek genoeg zaten Bogarde en van Lunteren op de bank waardoor het heel moeizaam ging. 1e helft was zwak, kwam O15 moeilijk onder de druk uit. In de rust kwam van Lunteren voor Lentze en een paar minuten later kwamen Candelaria en Bogarde. Die drie hebben de wedstrijd redelijk omgegooid, waardoor terecht werd gewonnen. Vooral Bogarde speelde erg…[Lees meer]

 • Idd, ik vond hem aanvallend de beste speler van het team. Is ook wel wat groter ook. Vd Veldt nog niet zien spelen, maar gisteren ook weer ingevallen ipv basisplaats. Ik ben benieuwd.

  Jeugdscouting bij Feyenoord vind ik sowieso nog wel aardig, er zit genoeg talent in de opleiding weer. Alleen de prestaties vallen toch wat tegen.

  Viel me…[Lees meer]

 • Meer laden