Raad van Commissarissen

Posted In: Directie en staf
  • Posts:124
  • Aanstormend talent
  Spencer on: 6 januari 2018 om 10:41 #4751

  Sjaak Troost…
  Was dat niet de lakei van GKL??

  • Posts:280
  • Regelmatige invaller
  danall on: 6 januari 2018 om 23:30 #4757

  Sjaak heeft als centrale verdediger nog in het eerste geopereerd, maar is nu door de Vrienden van Feyenoord naar voren gebracht
  als zijnde dat hij voetbalverstand heeft en daarom hun keuze was, omdat ze vinden dat in de RVC voetbalverstand niet mag ontberen.

  • Posts:124
  • Aanstormend talent
  Spencer on: 7 januari 2018 om 07:19 #4759

  Dat is bekend. Hij speelde de sterren van de hemel in het Hcs-elftal. Daarna behoorde hij tot de entourage van GKL. Dat hij nu weer in de Rvc zitting neemt mag toch wel pikant genoemd worden.
  https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/60704&ved=0ahUKEwibqs7hmcXYAhVBZlAKHSjNC2oQFggkMAA&usg=AOvVaw1l2-jeVuHIGVuDIRa-sgHJ

  • Posts:513
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 20 augustus 2018 om 10:43 #9300

  https://www.bd.nl/sport/enlsquo-feyenoord-begaat-met-jan-de-jong-een-historische-blunderenrsquo~afe526dc/
  Moest van de week denken aan dit interview. Inderdaad, er zit niemand bij Feyenoord die Martin van Geel goed controleert. In de RvC niet en de Jong doet het ook niet, want die vindt alles en iedereen bij Feyenoord maar fantastisch. Ook bij dit orgaan mag een keer door geselecteerd worden, stel eens wat mensen aan met een visie en kennis van voetbal.

  • Posts:179
  • Bankzitter
  frankyboy on: 20 augustus 2018 om 23:09 #9319

  Rob Slotboom heeft een voorzienende blik gehad.

  • Posts:280
  • Regelmatige invaller
  danall on: 21 augustus 2018 om 02:53 #9321

  Die kwam van de Vrienden af, die bij de commissarissen zaten.
  Hij kreeg van die voorzitter weinig kans om zijn visie te kunnen
  uitvoeren, dan hadden we in ander vaarwater gezeten.

  • Posts:187
  • Bankzitter
  Feyenoordopnr1 on: 21 augustus 2018 om 06:03 #9322

  Doe ook niet zo naïef mensen.
  Je weet toch wat er speelde. Wat jaren terug wilde de vrienden van Feyenoord (namelijk echte zaken mensen) van van Geel af.
  Maar zaten daar 2 tegen 3 in de raad van Commissarissen.
  1 van die commissarissen leek eindelijk om om van Geel er uit te gooien en Van Geel leek toen eindelijk zijn biezen te kunnen pakken maar dat lid van de RVC krabbelde opeens terug toen de beker of titel werd gepakt.
  Van Geel wil niet voor niks die vrienden van Feyenoord zo snel mogelijk weg hebben en terugbetalen. Die zijn hartstikke gevaarlijk voor hem omdat ze tenminste weten hoe je een bedrijf runt dus van Geel niks vinden.
  En ga niet denken dat je daar voor in de plaats van de vrienden van Feyenoord in de RVC opeens voetbal kennis als van Hanegem en Wim Jansen voor terug krijgt. Dat zou namelijk weer ongelofelijk gevaarlijk zijn voor van Geel al die voetbal kennis.
  De rede dat dat ene RVC lid van Geel liet zitten is omdat hij toch vond dat er groei zat in de ploeg na het pakken van de prijs. Dus Kreeg van Geel een laatste kans. Als dat RVC lid dus consequent zou zijn zou hij nu van Geel er uit moeten kegelen. Want we zijn na het pakken van de titel er enkel op achter uit gegaan. Investeringen die van Geel deed bleken drama met Vejinovic, Bilal, Gustafson wat de club zo 5 mil heeft gekost. Hij heeft gefaald met het niet inzetten op jong Feyenoord in de eerste divisie. Nelom gratis laten vertrekken terwijl hij het had over waarde vermeerdering met zijn grote contract, Kramer gratis kon gaan (koste 1 ,5 mil) en KEA en Jones ook. En na 26 miljoen te hebben geïnvesteerd lijkt het veelal brandhoud met Amrabat, Larson, Boetius, Haps, st Juste. Waar eigenlijk alleen Haps rendeert op de positie waar hij voor is gehaald. Wat voor een TD enorm trieste constatering moet zijn vooral omdat we Malacia hebben lopen en Haps niet eens nodig was voor 6,5 miljoen. st. Juste de andere goeie aankoop was gehaald voor het centrum en presteert wonderwel goed op de rechts back positie waar hij nog nooit had gespeelt.
  Onze TD is gewoon belachelijk slecht. Maar zo slecht zijn helaas veel td’s.
  En we moeten ook niet zo naïef zijn door te denken dat een nieuwe TD alles op gaat lossen. Want we hebben een partij slechte TD’s gehad in onze geschiedenis. Het was veelal helemaal niks. En dat is vaak zo bij top clubs in NL.
  Schrap na van Geel de TD functie!
  Het staat je als club alleen in de weg en is totaal onnodig.
  Creëer een functie team manager die zich met alle aangelegenheden bezighoud om het eerste te faciliteren en zo optimaal mogelijk te laten renderen.
  En laat een professioneel onderhandelaar of een goeie commercieel directer die kan onderhandelen de contract onderhandelingen met staf en spelers doen en de aan en verkopen van spelers doen.

  • Posts:286
  • Regelmatige invaller
  ulligan on: 21 augustus 2018 om 08:43 #9323

  Misschien dat jij moet solliciteren, want jij lijkt er wel verstand van te hebben. Zijn we ook eindelijk af van jouw gejammer hier. :kots :kots :kots

  • Posts:513
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 31 juli 2019 om 13:19 #13839

  Er moet een nieuwe algemeen directeur aangesteld worden, maar de voorzitter van de RvC gaat in deze cruciale periode doodleuk op vakantie naar de VS. Intussen wachten we ook nog eens op de zogenaamde investeerders en een visie van de RvC. Begrijp me niet verkeerd, fantastisch dat we eindelijk verlost zijn van Martin van Geel en Jan de Jong maar het vervolg is wel weer behoorlijk amateuristisch.

  • Posts:513
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 24 oktober 2019 om 21:37 #19322

  Gaat die mislukte punckrocker nog eens iemand aanstellen als directeur of is hij nog in de States aan het bedelen voor wat centjes?

  • Posts:287
  • Regelmatige invaller
  SCF010FR on: 25 oktober 2019 om 12:52 #19362

  Niemand gaat wat dan ook doen. Ze verdienen lekker veel geld, niemand hoeft verantwoording af te leggen, niemand kan ze ontslaan. Er gaat gewoon niks gebeuren. Het enige wat wij als supporters kunnen doen is lijdzaam toezien hoe Feyenoord naar de klote wordt geholpen. Gelukkig komt er wel een gloednieuw, modern, state of the art stadion, dat dan weer wel. :bier

  • Posts:1253
  • Vedette
  aliendwurf on: 25 oktober 2019 om 15:25 #19372

  Ja en die paar grijpstuivers die we (als alles meezit) extra krijgen daar worden we per saldo echt niet beter van want het beleid zal net als de afgelopen 30 jaar gewoon des Feyenoords blijven.
  We zullen waarschijnlijk tot in lengte van dagen dezelfde cultuur behouden, en dezelfde spelers aantrekken.
  Daarom hoop ik zo op Eenhoorn, dat lijkt mij momenteel de enige die ik in staat acht echt een verandering teweeg te brengen en die ook desnoods kwaadschiks door te voeren….en dat zal zelfs voor hem geen makkelijke klus worden want de weerstand zal enorm zijn binnen de club.

  • Posts:287
  • Regelmatige invaller
  SCF010FR on: 25 oktober 2019 om 23:09 #19398

  Ik hoop eigenlijk op iemand uit het buitenland die hier nog nooit heeft gewerkt en helemaal niks heeft met Feyenoord.

  • Posts:1253
  • Vedette
  aliendwurf on: 26 oktober 2019 om 07:02 #19407

  Ik hoop op iemand met visie en als die de club dan ook nog een warm hart toe draagt zou dat mooi zijn.
  Eenhoorn dus :lach

  • Posts:287
  • Regelmatige invaller
  SCF010FR on: 26 oktober 2019 om 11:21 #19419

  In Nederland is Eenhoorn de juiste keuze maar die komt toch niet, vindt het zielig om AZ nu te verlaten. Als we op hem moeten wachten zijn we jaren verder. Kortom, een buitenlander die helemaal niks met Feyenoord heeft :lach :bier

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.