Jaap Stam

Posted In: Directie en staf
  • Posts:219
  • Bankzitter
  Jeffrey on: 6 maart 2019 om 08:21 #11267

  Jaap Stam wordt de nieuwe trainer van Feyenoord

  Feyenoord heeft de opvolger van Giovanni van Bronckhorst binnen. Jaap Stam is een contract voor meerdere seizoenen overeengekomen met de Rotterdammers en vertrekt aankomende zomer dus na een half seizoen alweer bij PEC Zwolle.
  Stam neemt in Rotterdam het stokje over van Van Bronckhorst, die Feyenoord na vier seizoenen gaat verlaten. Nadat de ervaren Dick Advocaat vanwege de negativiteit rond zijn persoon bedankte voor de klus in De Kuip, richtte Martin van Geel zijn pijlen op oude bekende Stam, die de Feyenoord-directeur bij Willem II en Ajax als speler meemaakte.
  Als pleister op de wond toucheert PEC een afkoopsom voor Stams tot medio 2020 lopende contract in Zwolle. De zomerse overstap van Stam zal spoedig wereldkundig gemaakt worden omdat PEC wil voorkomen dat de onzekerheid rond de trainer een negatief effect zal hebben op de degradatiestrijd. De Overijsselse club bivakkeert al het hele seizoen in de gevarenzone en staat voor een cruciale week waarin het AZ, Ajax en Excelsior treft.

  • Posts:76
  • Talent
  thistlebites on: 6 maart 2019 om 09:42 #11268

  Succes Jaap!
  Hopelijk ga je samen met Ome Mart een selectie samenstellen die wel complementair is aan elkaar. Voor Jorgensen komt er sowieso geen club, dus met die jongen kan je nog aan de slag om hem weer een doelpuntenmachine te maken. Zet er eindelijk eens een echte 10 achter (Kokcu?) en vleugelspelers met snelheid en diepgang die wel eens een aardige voorzet afleveren (Summerville + Bongonda?)…
  Achterin Janmaat halen als leider, St Juste naar het centrum, Haps linksback(fit blijven natuurlijk) en dan nog een goede jonge centrum verdediger erbij.
  Middenveld moet alleen verder nog goed onder handen worden genomen. Zie graag Bazoer komen. Een jongen met een krasje maar zou een uitstekende 6 zijn voor Feyenoord. Misschien is Vormer dan wel te porren voor een terugkeer voor de 8 positie. Komt vaak in scoringspositie bij Brugge. Zou nog 2 jaar kunnen ontpoppen als een leider bij Feyenoord.

  • Posts:485
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 6 maart 2019 om 10:47 #11269

  Niet de slechtste keuze die je kunt maken binnen het beschikbare aanbod van Nederlandse trainers. Liever Stam dan de andere genoemde Nederlandse opties, op van Gaal na. Vooral als Stam het aanvallende voetbal dat hij propageert er in weet te krijgen. Verder vind ik het essentieel dat hij talenten de kans gaat geven en laat ontwikkelen, het wordt tijd dat talenten zoals Summerville, Azarkan, Kokcü, Burger, El Bouchataoui, Geertruida en Hendriks veel speelminuten gaan krijgen in het eerste.

  • Posts:328
  • Basisspeler
  pipapaauwe on: 6 maart 2019 om 12:02 #11270

  Die gasten hebben al anderhalfjaar geen serieus potje gespeeld. Die kan je allemaal afschrijven.
  Beetje kutten tijdens de training van het eerste en een toernooitje in Engeland is alles wat ze hebben gedaan afgelopen jaren.
  Met een beetje mazzel 2x ingevallen voor een half uurtje.

  • Posts:156
  • Lid 2e elftal
  ouparob on: 6 maart 2019 om 14:32 #11271

  We zullen het zien en moeten afwachten. Voordeel van de twijfel geven aan de heer Stam.

  • Posts:485
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 6 maart 2019 om 15:56 #11272

  Die gasten hebben al anderhalfjaar geen serieus potje gespeeld. Die kan je allemaal afschrijven.
  Beetje kutten tijdens de training van het eerste en een toernooitje in Engeland is alles wat ze hebben gedaan afgelopen jaren.
  Met een beetje mazzel 2x ingevallen voor een half uurtje.

  Tja het zal niet geholpen hebben, maar talent verleer je niet. Andere talenten of spelers zijn er niet, er is geen budget voor betere spelers, dus we zullen het hier mee moeten doen.

  • Posts:205
  • Bankzitter
  SCF010FR on: 6 maart 2019 om 17:46 #11273

  Wederom een puike prestatie van Martin om deze zwaargewicht binnen te halen. Jaap staat iig bekend om z’n aanvallende filosofie, ben benieuwd. Aan alle Feyenoorders, gefeliciteerd met deze nieuwe trainer :bier :bier :bier Nu is er werkelijk niks meer om over te klagen.

  • Posts:179
  • Bankzitter
  frankyboy on: 6 maart 2019 om 19:52 #11275

  Stam is hopelijk een goede trainer voor ons en dat gun ik hem en met name de club maar zijn aanstelling is kenmerkend voor het warrige beleid van de club. De trainer Stam lijkt in niets qua profiel op Dick Advocaat en op de zogenaamde profielschets van onze TD. Dan denk ik, hoe dan?
  Nu blijkt Stam ineens over een aantal kwaliteiten te beschikken waarvan je denkt nou, daar zit best visie achter. Maar die visie was blijkbaar niet waar Feyenoord naar op zoek was. Nu hoor ik uit de mond van Jan de Jong dat Stam over de statuur en uitstraling voor een club als Feyenoord beschikt. No nonsens. Dat soort holle termen. Het is kortom weer God zegen de greep.

  • Posts:179
  • Bankzitter
  frankyboy on: 15 april 2019 om 22:29 #11465

  Het Jaap Stam effect heeft ook niet lang gewerkt bij PEC.

  • Posts:485
  • Geselecteerd voor Oranje
  Richard Dombi on: 17 april 2019 om 12:43 #11473

  Ik had ze iets hoger ingeschat, maar met een boven zichzelf uitstijgende Willem II en Heracles denk ik dat een plek bovenin het rechter rijtje nog best een redelijke prestatie is gezien het spelersmateriaal waarover Zwolle beschikt.

  • Posts:1136
  • Vedette
  aliendwurf on: 19 augustus 2019 om 11:24 #15203

  Opdonderen met deze complete gek.

  • Posts:205
  • Bankzitter
  SCF010FR on: 19 augustus 2019 om 16:13 #15217

  Complete gek is een beetje overdreven maar hij maakt nou niet bepaald logische keuzes. Vooral blijven volhouden met Botje en Arie, wat een kneuzen verdediging. Voor de rest vind ik Feyenoord niet zo slecht voetballen eerlijk gezegd

  • Posts:1136
  • Vedette
  aliendwurf on: 20 augustus 2019 om 19:52 #15285

  1 wedstrijd die er om ging was goed tegen die Georgiers. De rest was nog slechter dan onder Gio.
  Maar dat zag een ieder ook wel aankomen in de voorbereiding.
  Je kunt zo niet spelen met zo’n centrum. Maar wat doet hij tegen Utrecht, hij gooit er nog een schepje bovenop door met 4 aanvallers te gaan spelen en met die versufte indiaan en een lilliputter als enige middenvelders….Kokcu ook nog ff op de bank zetten…..
  Sabotage, daar riekt t bijna naar en als dat t niet is is t een complete gek

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.